TV: Polisen söker tips om grovt rån

1

På fredagskvällen den 28 oktober rånade två okända gärningsmän Coop Konsum i Norrahammar. Rånet rubriceras som grovt och polisen behöver nu hjälp med att få in tips om gärningsmännen.

Under utredningens gång har polisen tagit del av en övervakningsfilm som visar att de två maskerade gärningsmännen kom in i butiken klockan 20.25 beväpnade med en machete och en kniv. Genom hot tvingar de till sig en mindre summa pengar innan de lämnar platsen.

Genom att sprida filmen hoppas nu polisen på att få in tips från allmänheten om vilka de här gärningsmännen kan vara. Det kan röra sig om att någon känner igen kroppsspråk, kläder eller annat som kan vara av intresse för polisens utredning.

Har du tips till polisen? Hör då av dig till polisen på telefon 114 14. Hänvisa till ärendenummer 5000-K1341950-16 så hamnar ditt tips snabbt hos rätt utredare.

1 KOMMENTAR

  1. Helt otroligt att maskera förövarna !! Hur ska man då kunna se vilka dom är ? Gör som i Spanien….där maskerar dom poliser och vittnen men inte förövarna !!!

LÄMNA ETT SVAR